torsdag 3. mai 2012

Fremdrift

Som førstegangsbyggere med null erfaring innen bygg ytret vi tidlig i byggeprosessen ønske om en fremdriftsplan. Dette først og fremst for at vi kunne få en oversikt over hva vi måtte ta stilling til innen gitte tidsfrister. Planen lot vente på seg, først nå har vi mottatt den. Hurra!

Når det gjelder fremdriften så har det siden sist blitt lagt takstein, pipa er murt og isoleringen er i gang. Tetthetsmålingen er utført og godkjent i henhold til gjeldene krav.
I helgen fikk vi kjørt et par lass grus til tomten. Kjetil har lagt isopor med et lag grus oppå rundt hele huset (grunnmuren), dette for å isolere mot frost.




Ada bygger grushus

Kjetil kjører grus



Om et par måneder skal vi i gang med egeninnsats, dvs. sparkle, male, tapetsere osv. Det blir gøy! Nå begynner planleggingen av rommene for alvor!

1 kommentar:

  1. Guri så fint dere får det, Stine!!! Utrolig morsomt å sitte her i Oslo og kunne følge med på husbyggerdrømmen deres! Gleder meg til å komme og se når ting faller på plass :)

    Håper ellers alt er bra med alle dere! Her blir det salg av leiligheta over helga og flytting til Rygge i løpet av juli. Vi trenger, som du sikkert har hørt, større plass i september :), og Tom Erik er lei av pendlinga! Så det blir spennende fremover!

    Ha en god dag! Klem Tone Lise

    SvarSlett